AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi yıkamak

Kahve falında annemi yıkamak

Kahve falında annemi yıkamak fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında annemi yıkamak gördüyseniz:

  • Takdir görebilir, toplum içinde yerinizi sağlamlaştırabilir veya genişleme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş anneyi yıkamak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, zorluklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesini yıkamak aralarındaki problemlerin çözüleceğine, para sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin ölüsünü yıkamak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin çamaşır yıkadığını görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine tabir olunur.

Kahve falında annemi yıkamak fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin ayağını yıkamak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi yıkadığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kişinin afiyette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneni yıkamak çalışmalarının yarıda kalacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir