AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneni yıkamak

Kahve falında anneni yıkamak

Kahve falında anneni yıkamak fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, emeklerinin heba olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, büyük çaba sarfedeceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine olan güvenin artacağına inanılır.

Kahve falında anneni yıkamak gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermek için lüks şeyler almak veya çok para harcamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında annenin bulaşık yıkadığını görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen anneyi yıkamak kalabalık bir aileye sahip olunacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında annenin çamaşır yıkadığını görmek fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına yorulur.

Kahve falında anneyi yıkamak yakında işlerinin aksayacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine inanılır.

Kahve falında annenin ölüsünü yıkamak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında annesini yıkadığını görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında annenin ayağını yıkamak huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin ölümünü yıkamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir