AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda duvar halısı görmek

Kahve falında duvarda duvar halısı görmek

Kahve falında duvarda duvar halısı görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında duvarda duvar halısı gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sorumluluk almanız yaşadığınız yerle ilgili söyleyecek sözünüz olmasını sağlayabilir.

Kahve falında duvara asılı halı görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, zahmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarda duvar halısı görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda asılı halı görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar halısı görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, yönetici makamına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarda halı görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Kahve falında duvara halı asmak kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü halı görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında halı hediye edildiğini görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir