AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar halısı görmek

Kahve falında duvar halısı görmek

Kahve falında duvar halısı görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, hanesine bolluk geleceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, gelirinin artacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında duvar halısı gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler söylemekten veya ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında duvar halısı görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda asılı halı görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarda duvar halısı görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında duvarda halı görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvara asılı halı görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında duvara halı asmak işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, fakirlikten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında halı katlamak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işaret eder.

Kahve falında antika halı görmek seyahatlere katılacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir