AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda akrep görmek

Kahve falında duvarda akrep görmek

Kahve falında duvarda akrep görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, isteklerin yerine geleceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarda akrep gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konular, iniş çıkışlı durumlar, anlaşmalar veya düzenlemeler söz konusu olabilir.

Kahve falında duvarda akrep görmek işlerinin ters gideceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına işaret eder.

Kahve falında akrepten kaçmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zıplayan akrep görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında akrep sürüsü görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında akrepler görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçında akrep görmek işlerdeki karın artacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet eder.

Kahve falında siyah akrep öldürmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renkli akrep görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, konforunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir