AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrepler görmek

Kahve falında akrepler görmek

Kahve falında akrepler görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrepler gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere maruz kalmak istemiyorsanız evdeki sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında akrep sürüsü görmek çaresiz kalacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine alamet eder.

Kahve falında yılan ve akrep görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağında akrep görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta akrep öldürmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatağında akrep görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulur.

Kahve falında beyaz akrep öldürmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru akrep öldürmek kişinin fena halde yanılacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında tarlada akrep görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir