AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıplayan akrep görmek

Kahve falında zıplayan akrep görmek

Kahve falında zıplayan akrep görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında zıplayan akrep gördüyseniz:

  • Duygusal, ticari veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda, her ne kadar uygulanmış veya bilinir yöntemlerden ya da gidişten farklı da olsa sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında zıplayan akrep görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında zıplayan kedi görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Kahve falında zıplayarak gitmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işaret eder.

Kahve falında denizde zıplayan balık görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında zıplayan böcek görmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında zıplayan kanguru görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında zıplayan yılan görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında zıplayan balık görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir