AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah renk kusmak

Kahve falında siyah renk kusmak

Kahve falında siyah renk kusmak hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, aldığı borçların katbekat artacağına işarettir.

Kahve falında siyah renk kusmak gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki, hemen karar vermeniz gereklidir.

Kahve falında siyah renk kusmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah renkte kusmak işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli kusmak kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renkte kusmak eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz renkte kusmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk kusmak büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz renk kusmak sevdiklerini de koruyacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renkte kusmak makamının sarsılmayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir