AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar yıkılmasını görmek

Kahve falında duvar yıkılmasını görmek

Kahve falında duvar yıkılmasını görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, ömrünün de uzun olacağına, daha fazla yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar yıkılmasını gördüyseniz:

  • Rahat bir tutum içine girerseniz çevreniz tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Kahve falında duvarların yıkıldığını görmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarın yıkılması görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet duvarının yıkıldığını görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine duvar yıkılmak bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına işarettir.

Kahve falında yıkılan duvar görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarının yıkılması görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin duvarlarının yıkıldığını görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yaşamına renk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçe duvarının yıkıldığını görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir