AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarların yıkıldığını görmek

Kahve falında duvarların yıkıldığını görmek

Kahve falında duvarların yıkıldığını görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarların yıkıldığını gördüyseniz:

  • Düşünülmeden edilmiş sözler veya zamansız ya da zararsız görünen yorumlar bir anda herkes tarafından duyulabilir.

Kahve falında yıkılan duvar görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine inanılır.

Kahve falında bir evin duvarının yıkıldığını görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir duvarın yıkıldığını görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalettir.

Kahve falında duvarların yıkıldığını görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, başarılı bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvar yıkılması olmak hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıkılan duvarı örmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, elinize para geçeceğine yorulur.

Kahve falında evin duvarının yıkılması görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıkılan duvarı onarmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir