AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkılan duvar görmek

Kahve falında yıkılan duvar görmek

Kahve falında yıkılan duvar görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine alamet eder.

Kahve falında yıkılan duvar gördüyseniz:

  • Başkalarından çok kendi işlerinize zaman ayırarak yukarıdaki başlıkları destekleyebilirsiniz.

Kahve falında evin duvarının yıkılmasını görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yıkılan duvarı onarmak aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine delalet eder.

Kahve falında evin duvarı yıkılmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, kötü günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında tuvalet duvarının yıkıldığını görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına inanılır.

Kahve falında bahçe duvarının yıkıldığını görmek bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında evinin duvarını yıkılmış görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına rivayet eder.

Kahve falında balkon duvarının yıkıldığını görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin duvarının yıkılması görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir