AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarın yıkılması görmek

Kahve falında duvarın yıkılması görmek

Kahve falında duvarın yıkılması görmek bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarın yıkılması gördüyseniz:

  • Biraz da kendi hayatınıza zaman ayırın.

Kahve falında yıkılan duvarı örmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında yıkılan duvarı onarmak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına delalet eder.

Kahve falında duvar yıkıldığını görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına delalettir.

Kahve falında balkon duvarının yıkıldığını görmek ömrünün de uzun olacağına, maddi olarak güç kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıkılan duvarı tamir etmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvar yıkılması görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir duvarın yıkıldığını görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin duvarının yıkılması görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir