AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine duvar yıkılmak

Kahve falında üzerine duvar yıkılmak

Kahve falında üzerine duvar yıkılmak işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, hakkıyla kazanca, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, başarılarının düşeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine duvar yıkılmak gördüyseniz:

  • Hukuki, maddi veya sağlıkla ilgili bazı konuların üzerinden geçmelisiniz.

Kahve falında yıkılan duvarı onarmak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine inanılır.

Kahve falında tuvalet duvarının yıkıldığını görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında evinin duvarlarının yıkıldığını görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında evinin duvarını yıkılmış görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıkılan duvarı tamir etmek ağız tadından olacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında balkon duvarının yıkıldığını görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bazı ortak işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkılmış duvar görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarların yıkıldığını görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir