AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar tamir etmek

Kahve falında duvar tamir etmek

Kahve falında duvar tamir etmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvar tamir etmek gördüyseniz:

  • Mümkünse ertelemekte yarar var.

Kahve falında duvarı tamir etmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında evin duvarını tamir etmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yıkılan duvarı tamir etmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvar tamir etmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar tamir etmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında terlik tamir etmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında su tamir etmek yeni fırsatlar sunulacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında çanta tamiri görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir