AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar kağıdı görmek

Kahve falında duvar kağıdı görmek

Kahve falında duvar kağıdı görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, hasta ise iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında duvar kağıdı gördüyseniz:

  • Egonuz veya zor bir ilişkiniz her zaman yapmak istediğiniz bir şeyi unutturabilir.

Kahve falında duvar kağıdı sökmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara delalet eder.

Kahve falında duvar kağıdının yırtıldığını görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, özgüveninin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında duvar kağıdı görmek saygınlığına da saygınlık katacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil duvar kağıdı görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil kağıt görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıt para saydığını görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanık kağıt para görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında mavi kağıt görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir