AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut istemek

Kahve falında dut istemek

Kahve falında dut istemek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına delalettir.

Kahve falında dut istemek gördüyseniz:

  • Ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyacanlandırabilir.

Kahve falında dut istemek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına delalet eder.

Kahve falında dut ağaca çıkmak bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan dut görmek riske atılacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil dut ağacı görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında dut toplamak yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kurumuş dut görmek rızıksız kalacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dut ve dut ağacı görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dut yemek doktordan doktora koşturacağına, iş sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir