AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş dut görmek

Kahve falında kurumuş dut görmek

Kahve falında kurumuş dut görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş dut gördüyseniz:

  • Başkalarının engellemeleri veya olumsuz etkileri nedeniyle yavaşlamamalısınız.

Kahve falında kurumuş dut ağacı görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kurumuş dut görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına delalettir.

Kahve falında ağacın kurumasını görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurum döküldüğünü görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, sevinçli haberler geleceğine delalettir.

Kahve falında kurumuş ağaç dalları görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş armut ağacı görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baca kurumu görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş çiçek görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir