Kahve falında birine dut yedirmek

Kahve falında birine dut yedirmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, kısmetinizin açılacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalettir.

Kahve falında birine dut yedirmek gördüyseniz:

  • Bazılarıyla daha iyi anlaşmanıza karşın bazılarıyla ise şu aralar ilişkileriniz soğuk olabilir.

Kahve falında ölüye dut yedirmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dut yedirdiğini görmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında birine dut yedirmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, işlerin yavaşlayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin dut yediğini görmek helal lokma yiyeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru dut yediğini görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında siyah dut yediğini görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz dut yediğini görmek aile saadetinin de artacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dut yediğini görmek maddi gücünün de daimi olacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir