AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla yemek

Kahve falında düşmanla yemek

Kahve falında düşmanla yemek ekmek ve dünya malı alacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanla yemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, eviniz veya ailenizle ilgili konular ya da arkadaşlarınızla bir araya gelmek size kendinizi iyi hissettirebilir.

Kahve falında düşmanına yemek yedirmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine inanılır.

Kahve falında düşmanından yemek yemek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalettir.

Kahve falında düşmandan yemek yemek de rahatının yerine geleceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanla yemek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, mevlit okutacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanla yemek yemek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmana yemek vermek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanından tokat yemek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanına yemek vermek bazı sorunlarla uğraşılacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir