AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının öldüğünü duymak

Kahve falında düşmanının öldüğünü duymak

Kahve falında düşmanının öldüğünü duymak dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanının öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olmayan veya bağlayıcılığı bulunmayan anlaşma önerileri, teklifler veya tavsiyelerle karşılaşmanız sizi şüpheye sürükleyebilir.

Kahve falında düşmanının öldüğünü duymak hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanın öldüğünü duymak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanın öldüğünü görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında düşman askeri öldürmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanının öldürmek hayırla yad etmeye, iş hayatında çok zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine alamet eder.

Kahve falında düşman tarafından öldürülmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçla düşman öldürmek gülen yüzünün solacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir