AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle iş yapmak

Kahve falında ölüyle iş yapmak

Kahve falında ölüyle iş yapmak hazırdan yemek zorunda kalacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle iş yapmak gördüyseniz:

  • En önemli amacınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak oyun başlıyor olabilir.

Kahve falında ölüyle iş yapmak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni iş başvurusu yapmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında iş anlaşması yapmak helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi işini yapmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, yaklaşan güzel günlere yorulur.

Kahve falında iş yapmak zahmeti işlerin kolaylaşacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tığ işi yapmak sorunların kısa sürede aşılacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerini tadilat yapmak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işyerinde banyo yapmak büyük bir ortaklığa girileceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir