AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle çarpışmak

Kahve falında birisiyle çarpışmak

Kahve falında birisiyle çarpışmak rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında birisiyle çarpışmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projeleri kendinizi geliştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında sevdiğinle çarpışmak yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kamyonla çarpışmak özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla çarpışmak elinize toplu miktarda para geçeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisiyle çarpışmak kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle çarpışmak sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle çarpışmak dertlerin ve sorunların artacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında düşmanla çarpışmak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sağlığının bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle çarpışmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir