AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyonla çarpışmak

Kahve falında kamyonla çarpışmak

Kahve falında kamyonla çarpışmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok zor günler yaşayacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, işlerinin çoğalacağına, çok zor duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kamyonla çarpışmak gördüyseniz:

  • Sizde hayal kırıklığı yaratacak olsa bile, özel hayatınıza ilişkin konumunuz hakkında dürüst olmalısınız.

Kahve falında kamyonla çarpışmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle çarpışmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanla çarpışmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla çarpışmak yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında biriyle çarpışmak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle çarpışmak dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında birisiyle çarpışmak hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle çarpışmak sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir