AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle çarpışmak

Kahve falında sevdiğinle çarpışmak

Kahve falında sevdiğinle çarpışmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, mal mülk edineceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle çarpışmak gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz olacağınız için harcamalarınıza önem vermeyebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinle çarpışmak onların kıymetini bileceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle çarpışmak her zaman iyilikleriyle anılacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında düşmanla çarpışmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, ana baba sözü dinlemeye işaret etmektedir.

Kahve falında birisiyle çarpışmak fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, kişinin şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkekle çarpışmak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla çarpışmak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, gülen yüzünün solacağına tabir olunur.

Kahve falında kamyonla çarpışmak güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında biriyle çarpışmak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, maaşının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir