AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanıyla kavga etmek

Kahve falında düşmanıyla kavga etmek

Kahve falında düşmanıyla kavga etmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, dara düşeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, üzüntülerinin biteceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Kapınızı açık tutmalı, gönderilen mesajların gerekli kişilere ulaştığından emin olmalısınız.

Kahve falında düşmanıyla kavga etmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanlarla kavga etmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, adının her yerde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanıyla kavga ettiğini görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına inanılır.

Kahve falında düşmanlarıyla kavga etmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, başka işler deneyeceğine yorulur.

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek hayata karşı isteksizleşeceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanından iyilik görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanla alay etmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında düşmanına iyilik yapmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir