AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanından iyilik görmek

Kahve falında düşmanından iyilik görmek

Kahve falında düşmanından iyilik görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanından iyilik gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, atılması gereken imzalar ya da üzerinde anlaşılması gereken konular bekleyebilir.

Kahve falında düşmana iyilik yapmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, ilim irfan sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanını iyi görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, pek az kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanla iyi anlaşmak Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, elindeki işi rayına oturtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanına iyilik yapmak arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmandan iyilik görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına inanılır.

Kahve falında düşmanından iyilik görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanla iyi olmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında anneyi iyileşmiş görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir