AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanınla konuştuğunu görmek

Kahve falında düşmanınla konuştuğunu görmek

Kahve falında düşmanınla konuştuğunu görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, sağlık ve şifa bulacağına, sıkıntılarının son bulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanınla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında düşmanla konuştuğunu görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanıyla konuştuğunu görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanınla konuştuğunu görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına işarettir.

Kahve falında düşman öldürdüğünü görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına delalettir.

Kahve falında düşmanını öldürdüğünü görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, garanti olacak bir yer edineceğine işarettir.

Kahve falında düşmanlar görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanın öldüğünü görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanından korkmak ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir