AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanını öldürdüğünü görmek

Kahve falında düşmanını öldürdüğünü görmek

Kahve falında düşmanını öldürdüğünü görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, işleri yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanını öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Halledilmesi veya düzeltilmesi gereken konuların farkındasınız ya da farkına varabilirsiniz.

Kahve falında düşman asker öldürmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanı öldürdüğünü görmek hak yoluna döneceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanını silahla öldürmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, bütçesinin genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında düşman askerini öldürmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında düşmanını öldürdüğünü görmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında kılıçla düşman öldürmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında düşman askeri öldürmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında savaşmak düşman öldürmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir