AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman öldürdüğünü görmek

Kahve falında düşman öldürdüğünü görmek

Kahve falında düşman öldürdüğünü görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında düşman öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Koşullar farklılaşıyor.

Kahve falında düşmanı öldürmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanını öldürmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını alamet etmektedir.

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşman asker öldürmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında düşman askeri öldürmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında savaşta düşman öldürmek evliyse çocuk sahibi olacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kılıçla düşman öldürmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında düşman öldürdüğünü görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir