AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının hamile olduğunu görmek

Kahve falında düşmanının hamile olduğunu görmek

Kahve falında düşmanının hamile olduğunu görmek zararının büyük olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında düşmanının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Eskisi kadar faydalı veya verimli olmayan ilişkileri, işleri ya da planları bir kenara bırakıp, yeni bağlantılar, birliktelikler, iş birlikleri veya yapılanmalar içerisine girmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında düşmanının hamile olduğunu görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine inanılır.

Kahve falında düşmanını hamile görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanını silahla öldürmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanı affetmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına delalettir.

Kahve falında düşmanını affetmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında düşmanlarınla barışmak yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanını ağladığını görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını düşman görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir