AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanını alt etmek

Kahve falında düşmanını alt etmek

Kahve falında düşmanını alt etmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, kısmetli bir işe atılmaya işaret eder.

Kahve falında düşmanını alt etmek gördüyseniz:

  • Ciddi bir erkekle tanışabilirsiniz.Bu kişi sizi çok arzuladığnız mutluluk duygularını tattırabilir.

Kahve falında düşmanı alt etmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, sevgi dolu haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanını alt etmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmana tüfekle ateş etmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında düşman öldürdüğünü görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanını zayıflamış görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmana silah sıkmak yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dostla düşman olmak fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanına acımak kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir