AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanını ağlatmak

Kahve falında düşmanını ağlatmak

Kahve falında düşmanını ağlatmak nitelik ve farklılık geleceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kişinin fena halde yanılacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, yeni bir yola gireceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanını ağlatmak gördüyseniz:

  • Olaylar karlı girişimlere dönebilir.

Kahve falında düşmanını ağlarken görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanını ağlatmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanı ağlarken görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında silah düşman görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanını perişan görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına yorulur.

Kahve falında düşmanından iyilik görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşman kazanmak işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanlarıyla kavga etmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir