AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanına para vermek

Kahve falında düşmanına para vermek

Kahve falında düşmanına para vermek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanına para vermek gördüyseniz:

  • Bir süredir devam eden ilişkileriniz karşı tarafın açıklamaları veya söyledikleri nedeniyle başka bir boyut kazanabilir.

Kahve falında düşmandan kağıt para almak başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmandan para almak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında düşmana para vermek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında düşmanından para almak başına çok güzel olaylar geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanına para vermek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanının düğününü görmek mevlit okutacağına, üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında savaşta düşmanları öldürmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında düşmanının çocuğunu görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir