AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmandan hesap sormak

Kahve falında düşmandan hesap sormak

Kahve falında düşmandan hesap sormak içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, dileklerinin yerine geleceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında düşmandan hesap sormak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da evinizle ilgili atacağınız adımlar yaşam standartlarınızı yükseltmenizi sağlayabilir.

Kahve falında düşmandan hesap sormak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hesap sormak ticaretin açılacağına, işlerine yeni işler katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye hesap sormak eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden hesap sormak kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında birine hesap sormak olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden hesap sormak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüp hesaba çekilmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına işarettir.

Kahve falında hesap defteri görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir