AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden hesap sormak

Kahve falında birinden hesap sormak

Kahve falında birinden hesap sormak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden hesap sormak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki çelişkiler, huzursuz olmanıza neden olabilir.

Kahve falında birine hesap sormak verimi ve başarıyı yakalayacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden hesap sormak güçten ve takatten düşeceğine, bilgilerle donanacağına inanılır.

Kahve falında birinden hesap sormak uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işarettir.

Kahve falında hesap sormak huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına delalet eder.

Kahve falında düşmandan hesap sormak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye hesap sormak daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında banka hesabı açtırmak elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüp hesaba çekilmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir