AnaSayfa / Genel / Kahve falında hesap defteri görmek

Kahve falında hesap defteri görmek

Kahve falında hesap defteri görmek yeni iş kapılarının açılacağına, güzel günlere kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında hesap defteri gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerinizi gözden geçirirseniz vereceğiniz kararları almak kolaylaşabilir.

Kahve falında hesap defteri görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüp hesaba çekildiğini görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, yeni bir eve taşınacağına delalettir.

Kahve falında hesap yapmak sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banka hesabı açtırmak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında banka hesap cüzdanı görmek bir bebek sahibi olunacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında lokantada hesap ödemek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Kahve falında hesap vermek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hesaba itiraz etmek başarılı bir kişi olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir