AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana kızmak

Kahve falında düşmana kızmak

Kahve falında düşmana kızmak her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmana kızmak gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Kahve falında düşmana kızmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşına kızmak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında komşusuna kızmak geçim derdinin biteceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında bir kızdan şeker almak hatalarını düzelteceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine kızdığını görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadına kızmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında müdürünün kızdığını görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaya kızmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir