AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanlardan kaçtığını görmek

Kahve falında düşmanlardan kaçtığını görmek

Kahve falında düşmanlardan kaçtığını görmek kişinin kötü günler geçireceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanlardan kaçtığını gördüyseniz:

  • Herkes sizi takdir etmeyebilir veya sizinle ön planda yer almak istemeyebilir.

Kahve falında düşmanlarından kaçtığını görmek mesleğine dört elle sarılacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmandan kaçtığını görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanlardan kaçtığını görmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmandan kaçıp kurtulmak karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında düşman tarafından kaçırılmak boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına delalet eder.

Kahve falında düşmandan kağıt para almak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanla çatışmak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanına gülmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir