AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman olmak

Kahve falında düşman olmak

Kahve falında düşman olmak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşman olmak gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında düşmanını yaralamak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde düşman görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanla tokalaşmak maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında düşman sofrasına oturmak dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanlarından kaçmak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanı üzgün görmek muradının gerçekleşeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanla dövüşmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanı görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir