AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşerken yakalamak

Kahve falında düşerken yakalamak

Kahve falında düşerken yakalamak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında düşerken yakalamak gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında düşen bebeği yakalamak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşeni yakalamak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğu düşerken yakalamak inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşen çocuğu yakalamak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini düşerken yakalamak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında düşerken yakalamak vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kuşu yakalamak iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan yakalamak muradınıza ereceğinize, çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir