AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini düşerken yakalamak

Kahve falında birini düşerken yakalamak

Kahve falında birini düşerken yakalamak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında birini düşerken yakalamak gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgili kendinizi üzmemelisiniz.

Kahve falında çocuğu düşerken yakalamak rahata ve kolaylığa kavuşacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Kahve falında düşen bebeği yakalamak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, haksızlığa uğranacağına delalettir.

Kahve falında düşen çocuğu yakalamak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, gülen yüzünün solacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşeni yakalamak elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini düşerken yakalamak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında düşerken yakalamak geleceğe daha umut dolu bakacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı yakalamak iyileşeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş balık yakalamak büyük adımlar atılacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir