AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu düşerken yakalamak

Kahve falında çocuğu düşerken yakalamak

Kahve falında çocuğu düşerken yakalamak sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğu düşerken yakalamak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisi sizi iyice sinirlendirebilir.

Kahve falında düşen çocuğu yakalamak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğu düşerken yakalamak zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine rivayet eder.

Kahve falında düşen bebeği yakalamak fırsatların daha büyük getirileri olacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini düşerken yakalamak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşerken yakalamak kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşeni yakalamak borçların yakın zaman içinde biteceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğun balkondan düştüğünü görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunu düşürmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir