AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşen diş görmek

Kahve falında düşen diş görmek

Kahve falında düşen diş görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, mutluluğunun artacağına, hasretlerin biteceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına işarettir.

Kahve falında düşen diş gördüyseniz:

  • Parasal ödülü olan bir başarı kazanabilir ya da herhangi bir yerden ummadığınız bir para alabilirsiniz.

Kahve falında takma dişlerin düştüğünü görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında diş dolgularının düştüğünü görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına delalet eder.

Kahve falında çürük diş düştüğünü görmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, sorunları ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında takma dişlerinin düştüğünü görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, sürekli yerinde sayacağına alamet eder.

Kahve falında düşen diş görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında diş düştüğünü görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş dolgusunu düşürmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına yorulur.

Kahve falında diş kopması düşmesi kırılması görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir