AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş düştüğünü görmek

Kahve falında diş düştüğünü görmek

Kahve falında diş düştüğünü görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş düştüğünü gördüyseniz:

  • İlk bakışta fark etmeseniz de, belli bir amacı gerçekleştirebilmek için en iyi pozisyonu aldığınızın veya aldırıldığınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında diş düşürmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alt dişlerinin düştüğünü görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret eder.

Kahve falında diş dolgusu düştüğünü görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında diş düştüğünü görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bütün dişlerinin düştüğünü görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında çürük diş düştüğünü görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında ön dişlerin düştüğünü görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek diş düşürmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir