AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetle duş almak

Kahve falında kıyafetle duş almak

Kahve falında kıyafetle duş almak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, bereketin ve karın artacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine alamet eder.

Kahve falında kıyafetle duş almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, yatırımların veya belgelerin üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında kıyafetle duş almak ikisinin de çok rahat edeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerle duş almak aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında elbiseyle duş almak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle duş almak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duş yapan kadın görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta duş almak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine delalettir.

Kahve falında yıkanmak duş almak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir