Kahve falında duş yapan kadın görmek

Kahve falında duş yapan kadın görmek evine haciz geleceğine, üzücü haberler alacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına inanılır.

Kahve falında duş yapan kadın gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatle seçmenizde fayda var.

Kahve falında kadınla duş almak fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duş yapan kadın görmek stresini atacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına rivayet eder.

Kahve falında duş yapan birini görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duş yaptığını görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine delalettir.

Kahve falında duşa girmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle duş almak hırsızlık yapacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında banyoda duş almak çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin duş aldığını görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir