AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta sarılmak

Kahve falında yatakta sarılmak

Kahve falında yatakta sarılmak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, itibarını geri kazanacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, keyfe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yatakta sarılmak gördüyseniz:

  • Çelişkili ya da bir süredir çözülemeyen bir durum hiç beklenmedik bir şekilde yanıt bulabilir veya çözülebilir.

Kahve falında yatakta sevgiliye sarılmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta bir erkeğe sarılmak hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı yatak görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında sarı renkli yatak görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta sarılmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine yorulur.

Kahve falında yatakta sarı yılan görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yorgan ve yatak görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün yatak görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir