Kahve falında başkasının kan görmek

Kahve falında başkasının kan görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kan gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar zorlarsanız zorlayın, elde edeceğiniz şey durumun el verdiği kadardır.

Kahve falında parmağından kan geldiğini görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kan emici sülük görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastane ve kan görmek beklentilerine ulaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kan yıkamak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında bacaktan kan aldırmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına alamet eder.

Kahve falında yatağında kan görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açık renkli kan görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında avuç içi kan görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, işlerine bereket geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir