AnaSayfa / Genel / Kahve falında duran otobüs görmek

Kahve falında duran otobüs görmek

Kahve falında duran otobüs görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duran otobüs gördüyseniz:

  • Duygusal durumların size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında büyük otobüs kullanmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına yorulur.

Kahve falında denizin üstünde otobüs görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına işarettir.

Kahve falında çantayı otobüste unutmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında iett otobüsü kullanmak daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, yeni başlangıçlar yapacağına delalettir.

Kahve falında otobüsün üzerine çıkmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüs sürerken görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, özgüveninin artacağına rivayet eder.

Kahve falında otobüsün patladığını görmek büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gece otobüse binmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir