AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsün üzerine çıkmak

Kahve falında otobüsün üzerine çıkmak

Kahve falında otobüsün üzerine çıkmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüsün üzerine çıkmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda yıldızların olumlu etkisi altındasınız.

Kahve falında otobüsün üzerine çıkmak işlerin daha kötü bir hal alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüsle geziye çıkmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına alamet eder.

Kahve falında otobüsle yukarı çıkmak hem verimi yükselteceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüs yolculuğa çıkmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine işaret eder.

Kahve falında otobüsle yolculuğa çıkmak kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsle uzun yola çıkmak iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, işlerin yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüsle yokuş çıkmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında otobüsle tepeye çıkmak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir